Impressie verbouwing

Verbouwing op komst!

We gaan spannende tijden tegemoet, want we gaan het Dok verbouwen. Het huis moet worden verduurzaamd, want met enkel glas, enkelsteens muren en een ouderwets dak lekken we aan alle kanten energie.
We nemen daarbij de gelegenheid waar om een langgekoesterde wens te laten uitkomen: meer direct contact vanuit het huis met de twee hectare tuin.

Daarom wordt beneden de indeling ‘omgeklapt’. Op de plaats van de huidige woonkamer en keuken komen een slaapkamer en de badkamer. En aan de achterkant van het huis komen de woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, de keuken en een eetgedeelte.

Boven blijven de slaapkamers zoals ze zijn, maar met grote veluxramen. En op de huidige overloop ruimen we plaats in voor een toilet en een douche. Bovendien komt er een beter begaanbare trap. Duurzamer, lichter, meer van deze tijd, maar met behoud van het karakteristieke uiterlijk. Klik op de onderstaande plattegronden voor meer inzicht.

De verbouwing gaat naar verwachting in de winter plaatsvinden. We houden jullie uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen via de website!

plattegrond-beneden
plattegrond boven